Contact

Home  >>  Contact

Contact opnemen kan heel makkelijk en is geheel vrijblijvend.

contactVoor een vrijblijvend (eerste) gesprek kun je contact opnemen via e-mail of telefonisch of vul onderstaand formulier in.

In het eerste gesprek zullen we de aard van de werkzaamheden bespreken en de manier waarop een en ander opgezet kan worden. Hierna volgt een verslag inclusief prijsopgaaf. Uiteraard besteden we ook de nodige aandacht aan bijvoorbeeld de beveiliging van wederzijds data- en gegevensverkeer (zie ook mijn Algemene Voorwaarden).

 

Je kunt me altijd mailen, bellen en whatsappen: monique @ mnqpeters.nl | 06-21514610

 

Waarmee kan MNQpeters je van dienst zijn?

Je naam*

Je bedrijfsnaam

Je website

Je e-mailadres*

Je telefoonnummer*

Onderwerp*

Wat kan ik voor je doen?*

De velden met een * graag voorzien van gegevens.

 

ReCaptcha

reCAPTCHA is een gratis dienst van Google die mijn website beschermt tegen spam en misbruik. reCAPTCHA gebruikt een geavanceerde risicoanalyse machine en adaptieve CAPTCHA’s om geautomatiseerde software tegen te houden maar geldige gebruikers wel gemakkelijk te laten passeren.Tevens biedt het meer dan alleen bescherming tegen spam. Elke keer als een CAPTCHA wordt opgelost, helpt dat bij het digitaliseren van tekst, afbeeldingen te annoteren en ‘machine learning datasets’ te bouwen. Dit helpt vervolgens bij het behoud van boeken, kaarten te verbeteren en moeilijke problemen op te lossen.

Klik hier voor meer informatie.