Waar ben ik goed in

Home  >>  Waar ben ik goed in

Kort over mijn werkwijze & waar ik goed in ben…

Mijn werk staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid, gemak, flexibiliteit, en nog een paar Engelse termen: Keep it Simple, Less is More en Out of the Box. Dat doe ik met veel enthousiasme, efficiëntie en creativiteit.

Mijn werk is van hoge kwaliteit: accuraat, snel en doeltreffend. Vertrouwen en oprechtheid zijn mijn kernwaarden.

Ik werk gestructureerd, zelfstandig en planmatig. Mijn doel is om met een heldere visie te opereren op hoofdlijnen zonder daarbij belangrijke details uit het oog te verliezen. Ik kan door goed overleg en duidelijke afspraken veel bereiken in korte tijd. Ook zie ik snel waar kansen en obstakels liggen.

Ik ben resultaatgericht, proactief, praktisch, creatief, efficiënt en ondernemend. Ik heb het vermogen om complexe informatie snel eigen te maken en ik heb een uitstekende beheersing van computerprogrammatuur, waaronder het MS Officepakket. Ik hou van overzicht en heldere communicatie en dat gaat vaak gepaard met kritische vragen.

Ik bied maatwerk, want geen enkele situatie is hetzelfde. De aanpak verschilt dus van klant tot klant. De leidraad voor alle werkzaamheden is het gezamenlijk gestelde doel.

Talent voor organiseren

Ik heb een schat aan ervaring op het gebied van inrichten en functioneren van ondersteunende en administratieve afdelingen alsmede de organisatorische opzet van projecten en opstellen, uitvoeren en controleren van beleid. Deze kennis bundel ik vanaf nu in mijn eigen bedrijf.

Ik kijk wat er in jouw organisatie nodig is en past mijn aanpak hier op aan. Ik schrijf geen ingewikkelde rapporten, maar kom met praktische adviezen en een duidelijk plan van aanpak op basis van onder meer de werksfeer, de werkprocessen, de verantwoordelijkheden, de onderlinge samenwerking, de werkdruk en knelpunten.

Ik zet mijn talent voor organiseren graag in voor jouw organisatie.

Vergelijkbare functies

Een aantal functiebenamingen die mijn kunnen en kennen omschrijven:

Personal Assistant | Virtual Assistant | online contentbeheerder | freelance secretaresse (op afstand) | coach | PR dame | fotograaf | spin in het web