Contact

Home  >>  Contact

Contact opnemen kan heel makkelijk en is geheel vrijblijvend!

contactVoor een vrijblijvend eerste kennismaking kun je contact opnemen via e-mail of telefonisch (vanwege spamproblemen doe ik niet meer aan een contactformulier).

In het eerste ‘live’ gesprek – dit kan eventueel ook via Skype – zullen we de aard van de werkzaamheden bespreken en de manier waarop een en ander opgezet kan worden. Hierna volgt een offerte (voorstel) inclusief prijsopgaaf. Uiteraard besteden we ook de nodige aandacht aan bijvoorbeeld de beveiliging van wederzijds data- en gegevensverkeer (zie ook mijn Algemene voorwaarden).

 

Je kunt me altijd mailen, bellen en whatsappen: 

monique[at]mnqpeters.nl | 06-21514610

 

Algemene voorwaarden & AVG

Voor mijn volledige dienstverlening heb ik een aantal basisafspraken vastgelegd in mijn Algemene Voorwaarden. Hierin heb ik o.a. beschreven hoe ik omga met geheimhouding, hoe de betaling dient te geschieden en hoe het zit met aansprakelijkheid etcetera. Redelijk standaard verhaal, maar niet onbelangrijk om even doorgelezen te hebben.

In het kader van de AVG geldt er ook een privacybeleid. Alle persoonsgegevens die nodig zijn voor goed ondernemerschap worden in mijn administratie geregistreerd en zullen nooit zonder overleg worden verstrekt aan derden.

Alle gegevens die verzameld worden via deze website, worden alleen gebruik om de functionaliteit en de effectiviteit van de website te kunnen analyseren. Meer informatie hierover staat in dit Privacy-sitebeleid.