Contact

Home  >>  Contact

Contact opnemen is heel makkelijk!

Het contactformulier is tijdelijk uit de lucht i.v.m. overdaad aan spamberichten, ondanks de plugins die dat moesten voorkomen…

Gelukkig zijn er meer manieren om in contact met mij te komen!

Je kunt gebruik maken van dit contactformulier, waarna ik je zo snel mogelijk terugmail. Maar ik ben ook bereikbaar:

  • via e-mail,
  • telefonisch,
  • via social media onderaan de site,
  • of via ‘DIRECT BERICHT‘ (snelste methode). 
  • maar ook Telegram.
kantoorondersteuning starter

Om het een en ander concreet te maken plan ik het liefst een ‘live’ gesprek (dit kan uiteraard ook via beeldbellen), waarbij we o.a. de aard van de werkzaamheden bespreken en de manier waarop een en ander opgezet kan worden. Hierna volgt een offerte (voorstel) inclusief prijsopgaaf

Je kunt me altijd – vrijblijvend – mailen, bellen, dm’en en appen (maar graag niet spammen): 

monique[at]mnqpeters.nl
06-21514610

 

Algemene voorwaarden & AVG

Voor mijn volledige dienstverlening heb ik een aantal basisafspraken vastgelegd in mijn Algemene Voorwaarden. Hierin heb ik o.a. beschreven hoe ik omga met geheimhouding, hoe de betaling dient te geschieden en hoe het zit met aansprakelijkheid etcetera. Redelijk standaard verhaal, maar niet onbelangrijk om toch even doorgelezen te hebben. Uiteraard besteden we ook de nodige aandacht aan bijvoorbeeld de beveiliging van wederzijds data- en gegevensverkeer.

In het kader van de AVG geldt er ook een privacybeleid. Alle persoonsgegevens die nodig zijn voor goed ondernemerschap worden in mijn administratie geregistreerd en zullen nooit zonder overleg worden verstrekt aan derden.

Alle gegevens die verzameld worden via deze website, worden alleen gebruik om de functionaliteit en de effectiviteit van de website te kunnen analyseren. Meer informatie hierover staat in dit Privacy-sitebeleid.