Contact

Home  >>  Contact

Contact opnemen is heel makkelijk!

  Je naam*

  Je bedrijfsnaam

  Je website

  Je e-mailadres*

  Je telefoonnummer*

  Onderwerp*

  Wat kan ik voor je doen?*

  De velden met een * graag voorzien van gegevens.

  Je kunt gebruik maken van dit contactformulier, waarna ik je zo snel mogelijk terugmail. Maar ik ben ook bereikbaar:

  • via e-mail,
  • telefonisch,
  • via social media onderaan de site,
  • of via ‘DIRECT BERICHT‘ (snelste methode). 
  • maar ook via Signal en Telegram.
  kantoorondersteuning starter

  Om het een en ander concreet te maken plan ik het liefst een ‘live’ gesprek (dit kan uiteraard ook via beeldbellen), waarbij we o.a. de aard van de werkzaamheden bespreken en de manier waarop een en ander opgezet kan worden. Hierna volgt een offerte (voorstel) inclusief prijsopgaaf

  Je kunt me altijd – vrijblijvend – mailen, bellen, dm’en en appen: 

  monique[at]mnqpeters.nl
  06-21514610

   

  Algemene voorwaarden & AVG

  Voor mijn volledige dienstverlening heb ik een aantal basisafspraken vastgelegd in mijn Algemene Voorwaarden. Hierin heb ik o.a. beschreven hoe ik omga met geheimhouding, hoe de betaling dient te geschieden en hoe het zit met aansprakelijkheid etcetera. Redelijk standaard verhaal, maar niet onbelangrijk om toch even doorgelezen te hebben. Uiteraard besteden we ook de nodige aandacht aan bijvoorbeeld de beveiliging van wederzijds data- en gegevensverkeer.

  In het kader van de AVG geldt er ook een privacybeleid. Alle persoonsgegevens die nodig zijn voor goed ondernemerschap worden in mijn administratie geregistreerd en zullen nooit zonder overleg worden verstrekt aan derden.

  Alle gegevens die verzameld worden via deze website, worden alleen gebruik om de functionaliteit en de effectiviteit van de website te kunnen analyseren. Meer informatie hierover staat in dit Privacy-sitebeleid.