Verenigingen

Home  >>  Mijn diensten  >>  Kantoorondersteuning  >>  Verenigingen

Professionele ondersteuning van verenigingen en stichtingen behoort ook tot de mogelijkheden. Hier komt mijn jarenlange ervaring binnen diverse verenigingen bij kijken.

Deze vorm van ondersteuning betreft een breed scala aan mogelijkheden, uiteenlopend van de oprichting van verenigingen en stichtingen en alles wat daarbij komt kijken, tot de ondersteuning van het dagelijks bestuur, het voeren van het secretariaat, het dagelijkse en financiële management en klachtenbehandeling, maar ook het opstellen van jaarverslagen, reglementen en procedures.

Afhankelijk van de behoeften die de vereniging heeft bepaal je zelf welke activiteiten je wilt uitbesteden en welke je in eigen beheer wilt uitvoeren.

Een van de mogelijkheden betreft het regelen van SponsorKliks. De tool om makkelijk en zonder veel moeite de verenigingskas te kunnen spekken. Meer dan 8.600 sponsordoelen in Nederland en België maken hier al gebruik. Het concept is heel simpel: bestel via de SponsorKliks-pagina van uw vereniging bij alle bekende webwinkels waar je normaal ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan de vereniging uitbetaald! Dit kost de vereniging niets en als consument betaal je niets extra’s.

Wat ik voor je vereniging kan doen:

  • de inschrijving en overige administratie
  • de tekst en overige input voor de verenigingswebsite
  • overige tools regelen

Moet er een bijeenkomst of Algemene Ledenvergadering georganiseerd worden, maar er is niet genoeg mankracht (of kennis) in de groep aanwezig om dat te realiseren?

Ook daar kan ik bij inspringen.

Stel het niet uit om deze redenen, want een ALV is vaak te belangrijk om niet door te laten gaan.

Wat ik voor je vereniging kan doen:

  • agenda samenstellen
  • mail voor leden voorbereiden, inclusief agenda en bijbehorende stukken
  • verslaglegging en notulen uitwerken
  • stemming voorbereiden

Vergaderen jullie (nog) online? Geen probleem!