Mijn tarief

Home  >>  Mijn tarief

Mijn tarief

Elke ondersteunende dienst vereist specifieke ervaring, vaardigheden en kwaliteiten. Dat is bij mijn dienstverlening niet anders. Ik werk in principe met een uurtarief maar op projectbasis is ook zeker mogelijk. Hiervoor krijg je ondersteuning op niveau, welke zich terugbetaalt in tijd. En naast de gevraagde ondersteuning is het dus ook altijd mogelijk om gebruik te maken van de overige kennis en kunde. Je hebt dus eigenlijk mijn volledige pakket aan PA-expertise tot je beschikking.

Neem voor meer informatie over de tariefmogelijkheden voor je opdracht contact met mij op.

tarief secretaresse op afstand uurloon nijmegen

Eigentijds

MNQpeters is een eigentijds kantoor: geen grote ordnerkasten vol papier en een duur kantoorpand met luxe ontvangstruimte. Mijn werk is zo veel mogelijk digitaal georganiseerd. Communicatie zal grotendeels ook elektronisch plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat ik mijn diensten snel en voor een goed tarief kan aanbieden.

Aangesloten

MNQpeters is niet aangesloten bij een beroepsvereniging. Een bewuste keuze. Het is vaak heel erg duur en eerlijk gezegd: wat zegt het eigenlijk? Ik laat liever persoonlijke ervaringen spreken.

Sinds juni 2021 ben ik aangesloten bij BNI. ‘BNI biedt een positieve, ondersteunende en gestructureerde omgeving voor de ontwikkeling en uitwisseling van kwalitatief goede aanbevelingen.’

En… ik sta in de top 5 van Beste VA’s van Nederland

MNQpeters – gegarandeerd goede service!