Over Monique

Home  >>  Over Monique

Wie is Monique Peters…

Deze pagina gaat geheel en al alleen over mij en waarom ik dit begonnen ben. Superinteressant dus ;-)!

Monique Virtual Assistant NijmegenPrivé

Getrouwd met een Fries in 2009, moeder van een zoon sinds 2011 en sinds 2014 van een dochter. Geboren en getogen in Nijmegen en nu woonachtig in Nijmegen-Noord, tussen Arnhem en Lent in.
Hobby’s: tuinieren, fotografie, zingen, haken, naaien en breien.
Sportieve activiteiten: fietsen, hardlopen, skiën, wandelen en hopelijk ook snel weer eens zeilen.

“Ik vind mezelf geen echte ondernemer zoals de ondernemers die grote bedrijven opbouwen. Maar ik ben wel iemand die graag kansen aangrijpt, ook al vind ik het onbekende vaak heel spannend.”

Achtergrond

Vele jaren met veel plezier werkzaam geweest, o.a. voor het Radboudumc. De reorganisatie daar bleek dé uitgelezen kans om een droom waar te maken: het starten van een eigen kantoor!

“Ik hoorde geregeld van mensen om mij heen dat ze een praktisch probleem hadden: te druk op het werk, een extra project of een event dat georganiseerd moest worden, uitval van medewerkers enzovoort. Ik dacht dan ‘kon ik maar even inspringen en hem/haar/ze uit de brand helpen’. Dat zette mij aan het denken, want er was duidelijk behoefte aan dergelijke – tijdelijke -ondersteuning.”

Missie

Mijn missie is: de ZZP’er in zijn doel te laten slagen. Die missie verwezenlijk ik met een persoonlijke aanpak, onderscheidende kwaliteit, hoge doelmatigheid en duurzaam netwerken.

“Ik ben altijd meer gericht op kwaliteit dan op kwantiteit, wil graag goed zijn in mijn werk. Ik zet mij graag in voor de doelstellingen van mijn opdrachtgevers, om hen te ontlasten en het gezamenlijke doel te bereiken. Als het voor hun voelt alsof ik ‘een van hen’ ben en ik tegelijkertijd kwaliteit en een frisse blik toevoeg, heb ik mijn doel bereikt.”

Werkstijl

Mijn werkstijl staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid, gemak, flexibiliteit, en nog een paar Engelse termen: Keep it Simple, Less is More en Out of the Box. Dat doe ik met veel enthousiasme, efficiëntie en creativiteit.

Check mijn social media en leer mij beter kennen!

Meer weten over mijn start als ZZP’er?
Check dan mijn allereerste blog!