Mijn producten

Home  >>  Mijn producten

Productlijst

Naast mijn diensten lever ik ook een aantal producten. Elk product wordt op de persoon of het bedrijf afgestemd en zijn dus allemaal uniek!

Website nodig?

Op basis van een (bestaande) template en inhoud kan ik heel makkelijk een basiswebsite voor je in elkaar zetten. Ik help je met de content en zorg ervoor dat je het beheer probleemloos kan overnemen. Maar als je ook dat liever uitbesteed kun je ook bij mij terecht (lees meer).

Huisstijl nodig?

Op basis van je logo kan ik sjablonen voor je in elkaar zetten waarmee je je correspondentie professioneel kunt versturen.

Nieuwe CV nodig?

Een interessante vacature gezien maar je CV is sterk verouderd? Op basis van de informatie die jij verstrekt zorg ik voor een eigentijdse en opvallende curriculum vitae waarmee je gegarandeerd opvalt bij je potentiële nieuwe werkgever.

Dit zijn allemaal eenmalige en korte diensten die ik standaard binnen een langdurige dienstverleningsverband lever, maar die ik ook los kan leveren. Samen bekijken we welke stijl het beste bij je past, kijken we naar de inhoud en geef ik hier advies over. Neem – uiteraard geheel vrijblijvend – eens contact met me op om naar de mogelijkheden te kijken. Ben je op zoek naar volledig eigen stijl qua webdesign of heb je nog geen huisstijl? Of zoek je een andere expertise? Check dan de lijst met wie ik daarvoor kan adviseren.

Een aantal voorbeelden:

Briefsjabloon-word
Briefsjabloon-word
Standaardbrief in sjablonen word
CV JvZ
CV JvZ
CV op 1 pagina
CV MF
CV MF
CV stijlvol op meerdere pagina's
Jokolo
Jokolo
website voor een koor
Mooimentje
Mooimentje
website voor schoonheidssalon
Memiq
Memiq
website voor massagepraktijk
Canisius Concertband
Canisius Concertband
website voor orkest

Op maat gemaakte planner

Ik heb er al eens een blogartikel aan gewijd, maar wat ik voor mezelf gedaan heb kan ik natuurlijk ook voor jou doen!

Deze klant is superblij met haar gepersonifieerde agenda! Na een korte research hebben we de gewenste onderdelen uit de diverse opties samengevoegd en tot een eigen geheel gemaakt. Elk kwartaal print ze nieuwe pagina’s en kan ze de verwerkte pagina’s archiveren. Zo heeft ze actueel apart van naslag, nooit te veel informatie bij zich maar ook niet te weinig. Een investering die zich op termijn dubbel en dwars terugbetaald.
Kortom, een tevreden klant!

Waarom een papieren agenda?

Zoals bij de succesagenda.com vermeld staat kan ik het niet beter verwoorden: “…Digitale apps en mobiele telefoons kunnen handige hulpmiddelen zijn (mits ze allemaal goed zijn gesynchroniseerd en reminders op de juiste manier zijn ingesteld). Maar papieren agenda’s werken omdat ze flexibel zijn. En daarbij: ze zullen niet crashen en vragen je ook niet om de meest persoonlijke informatie!…”

Naast het bijhouden van afspraken kun je een papieren agenda voor meer dan alleen dat gebruiken. Digitaal zijn daar dan weer meerdere apps voor nodig, terwijl het in je agenda allemaal bij elkaar zit. Een schets, een mindmap, een idee, noem het maar op.

Mindful

Nog zo’n handige bijkomstigheid van een papieren agenda: papier geeft je de kans om rustig te zitten, te plannen en voor te bereiden. Het is als het ware een time-out van alles wanneer je je taken en gedachten opschrijft of je notities nog eens even doorneemt. Bovendien heb je overzicht want alles is op 1 plek. Dit kan dus een enorm stressverlagend effect hebben. Ideaal toch!

‘Je koopt orde, geen agenda’

Ook interesse in een op maat gemaakte planner? Neem contact op voor de mogelijkheden.