Voor starters

Home  >>  Voor starters

Speciale pakketten voor starters

Voor starters heb ik starterspakketten samengesteld. Het is een basis waar we altijd aan kunnen sleutelen en specifiek voor jou op maat kunnen maken. Ter indicatie:

Basispakket €250

Dit pakket houdt alleen de bouw en inrichting van de website in die uiteraard ook via de mobiel goed te lezen is. Ook wordt er een basis neergelegd voor de SEO. Bij dit pakket regel je zelf de URL, de webhosting, beeldmateriaal en de tekst voor op de website.

Servicepakket €450

In dit pakket wordt de website volledig voor je geregeld: van domeinregistratie tot beeldmateriaal. Je kunt ook gebruik maken van de fotografiemogelijkheden (bijvoorbeeld een goede profielfoto, je productlijn, etc.). Verder regelt MNQpeters de SEO en kijkt de teksten goed na. Het enige waar je zelf voor moet zorgen in de tekst voor op je website.

Promotiepakket €750

Met dit pakket kun je echt goed van start gaan. Naast een unieke website regelt MNQpeters o.a. ook een basispromotiepakket bestaande uit je visitekaartjes, flyers, etc. Daarnaast kun je een half jaar gebruik maken van maximale ondersteuning.

Neem contact op voor meer informatie

starter ; jonge ondernemer