Verzekeringen voor de ZZP’er

Home  >>  advies  >>  Verzekeringen voor de ZZP’er

Verzekeringen voor de ZZP’er

On november 28, 2016, Posted by , in advies, algemeen, starter, tips, verzekeringen, With No Comments

Op mijn lijstje had ik ook staan om iets te schrijven over verzekeringen voor ZZP’ers. Terwijl ik door mijn ‘sociale mail’ ging, viel mijn oog op de titel ‘3 verzekeringen die iedere ZZP’er moet hebben’. En eerlijk gezegd staat het daar al zo helder en kort beschreven, dat ik er maar een link naartoe doe:

3 verzekeringen die iedere ZZP’er moet hebben (baaz.nl):

  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering (bijv. broodfonds) deze wordt waarschijnlijk verplicht gesteld!

Er zijn echter wel een aantal tips die ik – op basis van eigen ervaring uit eigen gesprekken – wil meegeven, t.w.:

  • verzeker niet wat je zelf kunt dragen
  • doe een risicocheck of -scan voordat je je gaat verzekeren
  • realiseer je dat niet alles te verzekeren is; ondernemen is ook risico’s durven nemen
  • ga voor goede en persoonlijke informatie bij je eigen tussenpersoon langs

 Meer informatie

Meer tips?

Check mijn andere blogartikelen!

DISCLAIMER

Bij het samenstellen van dit boogartikel is de grootst mogelijke zorg besteed aan de juistheid van de opgenomen informatie. MNQpeters kan echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als gevolg van het volgen van deze informatie.

[bijgewerkt: 16 maart 2020]

Geef een reactie